La sort de la pròrroga no somriu al sènior masculí

El primer equip masculí va quedar-se a les portes de la victòria altra vegada. En l’enèssima pròrroga que van aconseguir forçar contra un equip de la part alta. I va tornar a escapar-se. No hi ha manera que la sort es posi de cara i que l’equip premianenc superi rivals. I van fer el més difícil: empatar-ho quan tot estava perdut i el Granollers celebrava pràcticament l’ascens. Fins i tot en l’última jugada la va tenir l’equip de Xavi Martín i Olga Franquesa. Els premianencs van notar la pressió i els va afectar en la precisió. La pilota va sortir per la línia de fons just abans de buscar la cistella. Un partit disputadíssim que no va tenir premi i significa la tercera derrota seguida. Una davallada que deixa l’equip cinquè a la taula, amb la mateixa obligació de guanyar-ho tot, pel que pugui passar.