El masculí posa emoció a la recta final de Tercera Catalana

L’equip sènior masculí va retrobar-se amb la victòria després de tres setmanes amb una bona victòria a la pista de l’Ametlla (47-86). Un triomf que es va aconseguir gràcies a la pressió constant sobre el rival en els quaranta minuts del partit. L’Ametlla era incapaç de pensar durant més de dos segons i això els va passar factura. A destacar la recuperació anímica dels premianencs a base d’una bona circulació de pilota i de retrobar l’efectivitat de cara a cistella que s’havia perdut en els últims partits. Ara toca seguir pressionat. Els de Xavi Martín i Olga Franquesa són cinquens amb 18 victòries, a una de la Garriga, que és quarta i dues del Cabrera. Queden quatre partits i el resultat final dependrà dels triomfs premianencs i la combinació de mals resultats d’aquests equips capdavanters.