El sènior femení perd pistonada a la segona part i cau contra el Sant Adrià

L’equip d’Enric Cervera no va poder mantenir la bona dinàmica de resultats i després de tres victòries consecutives i sumar 9 punts dels últims 10, les jugadores del primer equip femení no van poder superar el Sant Adrià. Més enllà del bon moment competitiu de l’equip de Premià de Mar, no hem de treure mèrit al partit. Les visitants de Sant Adrià lluitaven per entrar en la lluita per les primeres places (i ara són terceres) i van aconseguir capgirar la tendència del partit a la segona part. Els primers quarts van ser de control local. Cap dels dos equips no estava gaire encertat de cara a cistella, però les de Cervera van afinar un pèl més la punteria. Al descans, les premianenques manaven de tres (24-21) amb la sensació d’anar per davant, malgrat no controlar del tot el matx. Les jugadores del Sant Adrià van començar la segona part conscients que necessitaven aixecar el vol. I van aconseguir-ho a base de triples. El resultat final de +7 (53-60) deixa a les premianenques a dos partits d’el·ludir el descens, però tocarà guanyar el Mas Avícola en la propera jornada.