El sènior masculí guanya fàcil el derbi de Premià, però es queda sense ascens

El primer equip masculí de l’AB Premià va superar el Premià de Dalt en un partit que es va anar decantant gràcies a la bona feina dels jugadors de Xavi Martín i a la diferència entre els dos equips. El rival veí només va aguantar dos períodes amb opcions sobre la pista, però la insistència dels de Martín va acabar superant l’oposició defensiva de l’equip de Dalt i la diferència al marcador es va anar eixamplant fins a un contundent 102-44. El Premià de Dalt tindrà una última jornada per intentar guanyar un partit a Tercera Catalana. En tota la temporada no han estat capaços de sumar els dos punts i Premià de Mar no va ser una excepció. Més enllà de la victòria, els de Martín van veure com el Cabrera superava el seu partit i celebrava l’ascens a Segona, el què significa que els nostres no tindran opció de pujar de categoria i, per tant, tocarà seguir intentant-ho una temporada més.