Bonic homenatge al Xavi Martín

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va celebrar divendres passat un petit-gran homenatge al Xavi Martín, que deixa d’entrenar l’equip Sènior Masculí després de més de 15 anys dedicat al Club, primer com a jugador i després com a entrenador.

Un entrenador d’aquells que deixen petjada i molt estimat pel Club. Per aquest motiu l’AB Premià i el Sènior de la Unió Esportiva Mataró vam fer un partit d’homentatge amb un gran nivell i seguiment per part de la grada, on destacava la presencia de Jaume Comas, assessor esportiu del Premià.

A la mitja part, el Xavi Martín va rebre una placa commemorativa per part del president de l’AB Premià, Toni Lirio, i del director Esportiu del Club,  Alfonso Gijón. La segona entrenadora del Sènior, l’Olga Franquesa, va rebre també un ram de flors en agraïment a la seva tasca d’ajudant del Xavi aquests dos últims anys.

Després que els jugadors li fessin un passadís d’homentage, la Junta Directiva va agrair al Xavi Martín els serveis prestats i li va recordar que l’acte era més un “fins aviat” que un adéu definitiu.

Al final del partit, els jugadors del Sènior van mantejar al Xavi, que molt emocionat va agrair, amb el suport de la seva família, tots el gestos d’afecte del Club.

Fins aviat, Xavi!!