Gràcies, Alfonso: homenatge del Preinfantil al seu entrenador

Els jugadors i els pares del Preinfantil van retre homentage al seu entrenador, l’Alfonso Gijón, que deixa de dirigir l’equip després de 3 inolvidables temporades. També es va voler donar un sentit agraïment a la segona entrenadora, la Judit Lirio.

Jugadors i pares van preparar-los una festa sorpresa, plena de somriures, regals, records i bon desitjos per al futur en un club, l’A.B. Premià de Mar, que precissament té des de fa un any a l’Alfonso Gijón com a Director Esportiu.

El president del club, el Toni Lirio, va enviar un missatge a l’equip, als jugadors, als pares i als técnics en aquest dia tan especial, un missatge que reproduim pel seu valor personal i esportiu per a aquest equip i per a la resta de l’entitat:

“”””Bona nit a tots els assistents al sopar, especialment als JUGADORS per l’excel·lent temporada que heu realitzat i que espero tingui una continuïtat en el futur.

Només demanar-vos que tingueu paciència i mai abandoneu aquest club ja que necessitem del vostre compromís i el feu molt més fort i competitiu perquè sens dubte sou el present i futur d’aquest club.

Gràcies també i de forma emotiva a la segona entrenadora, la JUDIT, per la teva feina i disciplina, gràcies com a president per representar amb tantes ganes al nostre club i, perdoneu-me, però gràcies també com a pare per mostrar els valors que tantes vegades he tractat d’ensenyar-te i sens dubte realitzes. Mai baixis el cap per més que llegeixis o sentis … perquè com diu el Quixot ‘Si los perros ladran es porque cabalgamos”.

I com no, gràcies a l’ALFONSO per ser el Director Esportiu que ets, per la teva ajuda incansable, per la teva confiança. GRÀCIES per ser l’entrenador que ha sabut transmetre els valors i experiències al que és sens dubte un dels equips amb més projecció del nostre club. I sens dubte gràcies a l’amic que ets i que sempre demostres en les nostres innumerables reunions…

FELICITATS a tots els pares, jugadors i tècnics per aquesta temporada i per les futures.

VISCA L’ AB PREMIÀ!!””””