El millor 3×3! Ja tens totes les fotos

La XIV edició del 3×3 de l’AB Premià de Mar s’ha convertit sens dubte en el millor 3×3 organitzat fins ara pel club.

A més d’una participació extraordinària, amb 51 equips i més de 200 jugadors del Maresme, Vallès i Barcelona, la jornada de bàsquet a 3 va ser un exemple de bona organitzazió, esportivitat i amor pel bàsquet popular.

El centenar de partits celebrats, per primera vegada al Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar, es van desenvolupar amb absoluta normalitat, esportivitat i a la vegada amb prou nivell competitiu com per poder dir que tenim davan nostre la millor llavor del que pot ser en el futur un dels 3×3 de referència a nivell català.

Per tal que tothom pugui gaudir d’aquest bon record, la nostra jugadora i fotògrafa Marina Oliana ens han deixat al nostre Flickr moltes fotos a les quals segurament us hi podreu trobar.