Guillem Martínez, al campionat d’Europa sub21 per a sords

Guillem Martínez jugarà la propera temporada a l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar. Un fitxatge d’aquells que agrada anunciar, perquè més enllà de la qualitat esportiva també ens ajuda a conèixer noves històries. En Guillem disputarà aquest agost el Campionat Europeu de Bàsquet sub21 per a sords. Una cita que es celebrarà del 21 al 26 d’agost a Lublin, Polònia, en què Martínez ha estat seleccionat per representar a la selecció espanyola. Ell és un dels sis catalans que formen part de l’equip, format per deu jugadors, entrenats per Jorge Vidal, Oscar Aloy, Juan Vicente i Sergio Arnaiz. 

Una gran experiència que permetrà al combinat espanyol enfrontar-se a les seleccions de Rússia, Ucraïna, Turquia, Polònia i Lituània, així que esperem que tots els jugadors puguin gaudir-la i aconsegueixin el millor resultat possible. 

Ànims Guillem. L’AB Premià et dóna tot el seu suport!