El repte de Sabadell, superat

El primer equip femení va fer-se amb la primera victòria de la temporada a Primera Catalana. I això que era el primer partit oficial per a totes les jugadores, que han arribat a la disciplina premianenca provinent d’equips diversos i, tret d’alguna excepció, moltes d’elles lluïen la samarreta del Premià de Mar per primera vegada. No hi va haver superioritats a Sabadell i això ho demostrar el marcador (57–60). Guanyar de tres és símptoma de disputa màxima i, com explica el tècnic, Isaac Champer, l’equip va estar bé, tot i que esperava potser més anotació des del tir exterior. A la faceta atacant no se la pot criticar, però en canvi la defensiva sí que hauria d’haver estat més sòlida. Assegura el míster que l’equip no hauria d’haver permès al Sabadell anotar tant, tot i que tot just són al principi de competició i hi ha conceptes que, com diu Champer, s’aprendran amb el pas de les jornades. Primera victòria aconseguida per al sénior que ara mira ja el proper rival: dissabte debutaran a casa contra el Sant Cugat Negre (17.45h).