El sénior masculí supera el Gaudí en el debut a Segona

L’equip que entrena Rafa Perdiguero va seguir els consells de l’entrenador i va apostar per una defensa sòlida i un atac encertat per batre el Gaudí(62-57). Es tractava d’un rival que visitava el Pavelló amb força joventut i algun jugador veterà que va servir per veure un partit tan intens com disputat.  Cap dels dos equips va ser capaç de manar, de portar el control total i imposar la seva llei. De fet, els premianencs van marxar per davant en el marcador en els tres últims quarts. Només a les acaballes, a falta de dos minuts, el Gaudí va ser capaç de revertir la situació i remuntar. En el moment clau, just en la recta final, l’equip de Perdiguero veia com es podia una victòria que havien lluitat durant més de 35 minuts. La nota positiva és que l’equip de casa va treure l’orgull, no va perdre els nervis i va tirar de seguretat i autoestima per sumar la primera victòria del curs en una categoria que promet emoció, però que també demana una concentració total per superar els partits. El proper rival dels premianencs serà el La Salle Bonanova (23/9 a les 17h)