El sénior masculí es veu superat pel La Salle Bonanova

El primer equip masculí no va fer un bon partit a Barcelona contra La Salle Bonanova (76-55). Els premianencs, dirigits per Rafa Perdiguero, van ser incapaços de posar en problemes a l’equip local i el cert és que l’equip no va estar inspirat en fase defensiva, amb la qual cosa, l’equip de la Bonanova va ser capaç de posar distància cada vegada que els premianencs intentaven aconstar-se en el marcador. L’encert tampoc no va ajudar i els llençaments des de la línia de 3 no van ser un recurs disponible. A més, el triple va ser la millor arma de la Bonanova, que amb més de 10 triples va ser capaç de posar la màxima diferència en el marcador. Segons Perdiguero, el resultat és massa abultat per feina feta, tot i que és conscient que toca millorar. El Laieta serà el rival que visiti el Pavelló premianenc el proper dissabte en l’horari habitual (17.45h)