El sénior masculí sorprèn el Laietà

L’equip de Rafa Perdiguero va tirar de constància per superar el Laièta, un dels equips que espera aconseguir l’ascens a finals de temporada. Els premianencs van estar molt centrats en defensa per evitar que el Laietà trobés cistella. S’ha d’explicar que els barcelonins no van estar encertats de cara a cistella i això va aprofitar-ho l’equip de Perdiguero per fer escletxa en el marcador. Fins a 13 punts de diferència es van veure a l’electrònic. Diferència que el Laietà va poder reduir fins a posar-se per sobre en un parell d’ocasions al tercer quart, però els premianencs van aconseguir calmar els ànims i tornar a recuperar el control del partit. En un final d’infart, els de Perdiguero van imposar la seva llei i, amb bon moviment de banqueta i anotant en moments claus, els premianencs van fer-se amb la segona victòria del curs. El proper cap de setmana tocarà visitar el Sant Medir.