El sénior supera el Granollers després d’un gran partit

El sénior femení va sumar la segona victòria del curs després d’imposar-se a la difícil pista del Granollers (68-72). L’equip d’Isaac Champer va superar el rival, una de les plantilles de més qualitat de Primera Catalana segons el tècnic, gràcies a l’actitud i concentració de les premianenques. Champer explica que el seu equip va aconseguir complicar el Granollers i van ser encertades defensivament. Una qüestió que va servir per mantenir endollades a les jugadores a nivell ofensiu i de cara a cistella. La diferència no la va poder reduir el Granollers, malgrat ser un partit disputat i elèctric on es podia haver donat qualsevol altra marcador. Noticia positiva pel primer equip femení aquesta segona victòria del curs que les manté sisenes a Primera Catalana. El proper cap de setmana rebran la visita del GIEG B (dissabte, 19.30h)