El sénior femení s’endú un partit de bojos

El sénior femení de l’AB Premià va remuntar fins a tres vegades el partit que l’enfrontava dissabte a casa contra el GEIEG B. Les premianenques van començar desconnectades i van haver de recuperar la seva millor versió per anar restant punts als deu de diferència que les gironines havien aconseguit posar al marcador. Al descans, l’electrònic estava empatat. Les noies d’Isaac Champer havien atrapat l’equip rival i això va donar forces per creure en la victòria. El problema és que el GEIEG va tornar a marxar i això va obligar a tornar a fer una passada més a les premianenques. Al final, en un últim quart d’infart en què la diferència no era més gran d’un punt, les locals van poder imposar-se gràcies a l’encert final des de la línia de tir lliure. Nova victòria per a l’equip de Champer que és quart amb un balanç de 3 victòries i una derrota i dijous visitarà la pista del tercer classificat, l’Snatt Sant Adrià.