El sénior masculí s’imposa al Cabrera en un duel amb poca punteria

El sénior masculí va superar el filial del Cabrera en un partit on destaca la baixa anotació. Per sort pels interessos de casa, els de Rafa Perdiguero van estar més encertats sota l’aro, i tot i lamentar errades de tir exterior, els premianencs van acabar imposant-se. Al Cabrera li ha costat més el canvi de categoria, però aquest fet també exemplifica que no és senzill competir a segona, i dóna mèrit a la bona feina del primer equip masculí. Amb 3 victòries en 5 partits de moment són quarts a Segona Catalana. Ara, l’assignatura pendent és sumar els dos punts fora de casa, lluny d’un Pavelló que segueix inexpugnable. L’oportunitat de poder guanyar fora arribarà de nou diumenge, a la pista del Basquet Ateneu Montserrat (11h).