El masculí es fa amb la primera victòria fora de casa

El sénior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premlà va sumar la primera victòria a domicili. Diumenge al matí va superar el Bàsquet Ateneu Montserrat per mínima diferència (54-55) i d’aquesta manera, els premianencs sumen 4 victòries en les sis primeres jornades de Segona Catalana. El partit a la pista del BAM es va guanyar per insistència, perquè els de Rafa Perdiguero sempre van portar la iniciativa i generant avantatge, però el rival jugava a atrapar-los buscant l’opció de remuntada a través de la vessant psicològica. Per sort, el triomf es suma a la casella i els premianencs es mantenen quarts amb 10 punts. Bona defensa i gran gestió de partit per a un equip que sembla més a gust a Segona Catalana que no pas els equips que també van aconseguir l’ascens.