El sénior femení ensenya a perdre a l’Olot

El sénior femení va imposar-se a l’Olot al Pavelló per 19 punts de diferència. Una bona noticia tenint en compte que les premianenques han optat per la via de reacció per tirar endvant els partits. Les d’Isaac Champer marxaven al descans guanyant de dos després de remuntar durant el segon quart. L’Olot havia arribat a Premià com a líder imbatut amb cinc victòries seguides i aquesta dinàmica les va ajudar a mantenir-se al partit. Però a la segona meitat, reacció. Les premianenques van insistir amb bona defensa i bon atac per anar posant distància al marcador. Res va poder fer l’Olot més que mirar-s’ho, perquè les de Champer van ser superiors al tercer i últim quart. La victòria deixa les premianenques com a terceres classificades de Primera Catalana amb 10 punts després de quatre victòries i dues derrotes. El proper cap de setmana, les jugadores de l’AB Premià visitaran el Sant Just.