Mala defensa que trenca la bona dinàmica del sénior masculí

Les errades defensives a Tiana han acabat amb la bona dinàmica del sénior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar. El primer equip masculí va caure diumenge a la pista del Sant Cebrià-Tiana per 14 punts de diferència (74-60) en una jornada que, a priori, pintava favorable als premianencs. Malgrat la prèvia, el bàsquet és imprevisible i els tianencs també van aprofitar la visita d’un rival conegut per intentar pal·liar el mal inici de curs, en què en set jornades només havien aconseguit sumar una victòria. Tot i recordar la pista on l’any passat es va arribar a la pròrroga, res va sortir com s’esperava. La bona defensa que ha fet possible les tres victòries anteriors va ser un miratge i, per tant, també al punteria es va ressentir. D’aquesta manera, amb cinc victòries i tres derrotes, l’equip de Rafa Perdiguero manté la quarta plaça de Segona Catalana. La propera jornada, els premianencs jugaran a casa contra el cuer, l’Aula, que no sap el què és guanyar en vuit partits.