Vuit mals minuts sentencien el sénior femení contra el Minguella

Els grans trenta-dos minuts inicials del sénior femení no van tenir recompensa després d’un final nefast. Era impossible preveure la derrota veient el bon joc premianenc: atentes en defensa i curoses i encertades en atac per obrir fins els 19 punts de diferència a la pista del Minguella, just abans del moment fatídic. El punt d’inflexió va ser just al trenta-dos. Les locals van tirar d’agressivitat i coratge i la reacció es va convertir en esperança pura. A base de cops i punts el Minguella va treure del partit a les de Champer i les va remuntar amb un parcial de 24 a 1 fins a esborrar tota diferència. Van guanyar de 4 (56-52) i augmenten la mala xifra de les premianenques, que sumen la tercera derrota seguida i són setenes amb 4 victòries i 5 derrotes. L’equip descansarà una setmana i no jugarà fins el 25 de novembre.