El masculí guanya el Grup Barna B amb una gran remuntada

De perdre durant tres quarts a sumar la victòria gràcies a una gran reacció del primer equip masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià. El partit de diumenge al vespre va estar marcat per l’encert en atac i defensa en el tercer període. De fet, el partit es defineix en dues bones jugades: l’equip va anar per darrera en el marcador fins a l’últim minut del tercer quart. Els premianencs anoten i, a falta de cinc segons per a que sonés la botzina i comences el darrer període, recuperen una nova pilota gràcies a la bona pressió defensiva i, amb un triple, es posen per davant. Cop dur pel Grup Barna que va ser incapaç de superar la diferència en els deu minuts finals. Els premianencs, amb una gran gestió del 4Q, sumen una nova victòria: 5 a casa i dues a domicili. Fantàstic inici tot just quan porten jugat un terç de temporada. Els de Perdiguero són tercers amb 17 punts i dissabte reben els Lluïsos de Gràcia B, un rival que ha guanyat 9 dels 10 partits que ha jugat. Es preveu partidàs al Pavelló (17.45h)