El sènior masculí s’endú un partidàs contra el Lluïsos

El sènior masculí i els Llüisos de Gràcia van jugar un autèntic partidàs dissabte. La teoria i els números explicaven que el Pavelló acollia l’enfrontament entre dos equips que portaven dinàmiques guanyadores: el sènior masculí sumava ple de victòries a casa, mentre que els Lluïsos de Gràcia només havien perdut un partit en les primeres deu jornades. I no va decebre. La intensitat i la concentració van portar els dos equips a jugar al seu màxim nivell, desenvolupament una batalla tàctica en què un error o un encert obligava el rival a estar més encertat que el contrari. Sense deixar-se endur per la pressió, els dos equips anaven igualant forces i no va ser fins al final del tercer quart i últim període que els de Perdiguero van fer una passa endavant: encert des del triple, defensa sòlida i cap error per treure als Lluïsos del partit. Els premianencs van sumar la sisena victòria a casa (65-56) i són a una victòria del líder, el Lima-Horta, que també va perdre. El proper cap de setmana, els de Perdiguero visiten la pista del Vedruna.