El masculí trenca la ratxa positiva contra el Vedruna

L’equip de Rafa Perdiguero no va poder seguir sumant de dos en dos. La gran dinàmica de resultats es va frenar diumenge a la Pista del Vedruna (70-63). Un partit disputat fins al final, on els premianencs, tot i mantenir la tensió competitiva, no va poder-se imposar com venia fent de manera habitual. El sènior masculí va perdre allà on marcava les diferències últimament, al tercer quart i en el definitiu. El Vedruna de Gràcia va sorrpendre des de la línia de triple i també des del tir lliure, on els premianencs, sense opcions,  no van poder replicar. La derrota manté encara l’equip de Premià de Mar a la tercera plaça de Segona Catalana, gràcies als 20 punts que sumen després de 8 victòries i 4 derrotes. El proper partit serà el 16 de desembre, dia per veure derbi a la pista del Boet Mataró.