El sènior guanya el Prat i trenca la mala dinàmica

El primer equip femení de l’AB Premià va sumar la victòria dissabte al Pavelló contra el Prat (65-54) en un partit que va servir perquè les premianenques acabessin amb la mala dinàmica que arrossegaven. Les quatre derrotes de les últimes quatre jornades són història. Com explicava el tècnic Isaac Champer a la prèvia, l’objectiu de l’equip era refer-se a base de bona feina i treball, així que amb la victòria de dissabte, l’equip ha tornat al camí del triomf i ara tocarà mantenir-lo. Sobre el partit, les de Champer el van tenir controlat en bona part, tot i que els minuts finals -quan el Prat va posar-se a tres punts de diferència- també van ser de patiment. Malgrat tot, una bona manera de refer-se defensivament i reaccionar quan el partit semblava finiquitat. Les premianenques sumen 16 punts, amb 5 victòries i 6 derrotes. El proper partit, després del pont, serà de nou a casa contra el Sant Fruitós, que és tercer a Primera Catalana.