La paciència i l’encert, claus per guanyar a Boet

El sènior masculí es va endur el derbi maresmenc contra el Boet a Mataró. Un partit que l’equip de Rafa Perdiguero va dominar gairebé al complert: al descans els premianencs s’imposaven per deu punts, gràcies als ingredients que l’equip ha fet servir des d’inici de temporada: una bona defensa i encert en els moments claus del partit. D’altra banda, també reacció en moments puntuals. Quan el Boet va aconseguir remuntar i posar-se per davant, el sènior masculí va ser capaç de revertir la situació, tornar a demostrar la capacitat de superar obstacles i tornar a enviar el Boet a una diferència insalvable. El resultat final (71-78) permet els de Perdiguero seguir a la tercera plaça i preparar amb optimisme el partit de la propera jornada, ja el 2018, contra el líder, el Lima-Horta.