El sènior femení no pot amb el Sant Fruitós

El Sant Fruitós va ser superior a l’equip premianenc de bàsquet en el partit corresponent a la tretzena jornada de Primera Catalana. Les premianenques rebien el tercer classificat amb ganes de demostrar que havien deixat enrera la mala dinàmica de resultats. El Sant Fruitós va començar fort, amb un parcial ampli (2-11) que les de Champer van poder remuntar. De fet, semblava que les premianenques farien una passa endavant i serien capaces d’imposar-se, de marcar distàncies i de portar el pes del partit, però només va ser un miratge. El Sant Fruitós va marcar la tendència durant el partit, amb les idees clares, imposant-se en els duels exteriors i guanyant la partida interior. Incapaces de reaccionar, els de Champer van caure altra vegada a casa i mantenen el dubte i la catorzena posició de Primera.