3 punts separen el sènior masculí del líder

El sènior masculí de l’AB Premià va caure dissabte al Pavelló per primera vegada en tota la temporada. La visita del Lima-Horta prometia dificultats i demana exigencia a tot l’equip que entrena Rafa Perdiguero. El partit va començar de cara, amb força distància al marcador que els de Barcelona van ser capaços de retallar abans del descans, quan el marcador il·luminava una diferència de dos punts en contra (27-29). Els de casa van reaccionar, o van intentar-ho, però l’Horta colpejava i agafava un marge de quatre punts, distància curta per la reacció premianenca, que arribava més per sensacions que al marcador. Algun error clau va permetre el Lima Horta acabar sumar la victòria, només per tres punts de marge (58-61) La primera derrota del curs del sènior masculí no ha de ser dramàtica, perquè la imatge va ser bona, l’actitut i el joc meritoris de la tercera posició que ocupen i ara caldrà mantenir la bona línia i l’exigència.