Victòria merescuda del sènior femení contra el Joviat

El sènior femení va aconseguir imposar-se al Joviat en el darrer partit de la primera volta, tot i que les de Champer tenen encara un partit pendent. Les premianenques van ser prou resolutives sobre el parquet per remuntar el 0-7 inicial i manar amb contundencia el segon i tercer quart. Un triomf que farà créixer l’equip, que entrenava bé, però no veia recompensada la feina a la pista. Ara, tocarà mantenir la bona dinàmica i superar el Femení Osona a casa per tancar el primer tram de curs amb set victòries i començar amb optimisme la segons volta. Dissabte, el Pavelló veurà la presentació dels equips just al acabar el partit del sènior femení, així que l’afició pot ser un estímul per a les premianques, que jugaran en l’horari habitual: 17.45h.