Gaudeix de les fotografies del Dia del Club

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va viure dissabte el seu Dia del Club i va aprofitar per gaudir del partit del sènior femení, amb exhibició al descans i temps morts de l’Escoleta, i després es va celebrar la presentació de tots els equips del club. La música, el joc de llums i un espectacle de fum i colors van permetre gaudir d’una gran presentació on cada equip i jugador van saltar a la pista com a membres de la gran família de l’AB Premià.

Volem agraïr a totes les famílies el suport i la seva assistència, per formar part de la vida del club i per fer-nos millors. També la presència i el discurs de l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Àngel Mèndez, així com la del regidor d’esports de l’Ajuntament, Jordi Tomàs.
Aquí podeu recuperar totes les fotografies de la Presentació 2017-18