El sènior femení guanya el CN Sabadell en l’inici de la segona volta

El primer equip femení de bàsquet va superar el CN Sabadell en el primer partit de la segona volta. Després d’un inici en què les del vallès van agafar una mínima renda de dos punts al final del període inicial, les de Champer van ser capaces de invertir la diferència en fins a nou punts, la mateixa de fet, amb què les premianenques van sumar la victòria (67-58), després que les saballenques fossin capaces de reduir la diferència de vint punts en només nou. La de dissabte va ser la tercera victòria seguida de les d’Isaac Champer, que es mantenen a la mitja taula de Primera Catalana amb un balanç de 8 victòries, 8 derrotes i 24 punts. El proper rival de les de casa serà el Sant Cugat Negre. Els dos equips s’enfrontaran divendres al vespre en la dissetena jornada de la competició.