Mala dinàmica del sènior masculí

El primer equip masculí no va poder aprofitar el factor Pavelló per trencar la mala dinàmica que arrossega dels últims partits i dissabte va perdre contra el La Salle Bonanova (58-65), un rival mai fàcil que va demostrar per què ocupa les primeres posicions de la Segona Catalana. Els premianencs van competir molt a prop dels de Barcelona en la primera meitat i, de fet, passar per vestidors els va anar bé per aclarir idees, matitzar conceptes tàctics i remuntar. La reacció premianenca no va fer gaire mal als de la Bonanova, que van ser capaços de refer-se i endur-se els dos punts del Pavelló. Amb la derrota, els de Rafa Perdiguero són vuitens amb 28 punts. La propera setmana visitaran la pista del Laietà, un rival a qui ja van aconseguir guanyar en la primera volta del campionat de lliga.