El sènior femení s’endú el partidàs de Sant Cugat

Quarta victòria seguida pel primer equip femení de l’AB Premià i amb molt mèrit. Les noies d’Isaac Champer van visitar la pista del Sant Cugat Negre, quart de Primera Catalana, i el cert és que els dos equips van oferir un gran partit de bàsquet. Duel intens, vibrant i amb molt encert que les nostres van ser capaces d’endur-se gràcies a tres minuts brillants amb un parcial de 14 a 0 a favor. Les premianenques van demostrar de quina pasta estan fetes i van imposar-se a la pista d’un rival amb dinàmica positiva (8 victòries en els últims 10 partits) després que les de Sant Cugat guanyessin a Premià en la primera volta. Ara, l’equip de Champer queda sisè amb 26 punts, ja amb més victòries que derrotes en el que portem de competició. El proper partit serà al Pavelló contra el Granollers.