El sènior femení paga la poca efectivitat contra el GEIEG B

El primer equip femení va caure a la pista del GEIEG en un partit on les premianenques van trobar a faltar l’efectivitat dels últims partits. Després de cinc victòries consecutives, l’equip que dirigeix Isaac Champer s’havia habituat a marcadors alts, a pressió constant en defensa i a un ritme elevat de joc que, a estones, no van poder imposar contra les gironines. El marcador final (66-56) evidencia la falta d’encert en moments claus del partit i això no va permetre a les premianenques disputar-lo tant com volien. Contra rivals difícils (el GEIEG B és quart) les errades penalitzen i perdonar castiga. Ara, el proper partit serà a casa i les de Champer rebran el líder. Un intractable Femení Sant Adrià visitarà Premià dissabte amb només dues derrotes en dinou jornades i una dinàmica gairebé immaculada. Bona prova de foc per a les de casa (17.45h).