El Cabrera s’imposa a un sènior masculí que no aixeca cap

Costa molt trencar les dinàmiques negatives. El sènior masculí visitava el Cabrera B amb baixes, però conscient que la bona feina feta durant el primer tram de curs serviria per plantar cara contra un rival que no s’ha aclimatat bé a la nova categoria. El partit va començar bé i, al descans, els premianencs manaven amb un marcador favorable, però la insistència del Cabrera va servir per desmuntar de nou l’equip de Perdiguero (67-61).  És la sisena derrota de l’equip premianenc, que tot i deixar-se la pell en els últims partits no aconsegueix victòries. La desena plaça, lloc de tranquil·litat a la taula perquè no obliga a jugar play-off de descens, de moment és l’únic premi de la jornada. L’equip haurà de seguir treballant per trencar la mala dinàmica i sumar de dos en dos. El bon tram inicial demostra que l’equip està capacitat per fer-ho i sumar victòries és clau pel futur. El proper rival serà el BAM, segon classificat, a casa.