El líder supera el sènior femení i el fa perdre a casa

El Pavelló acollia dissabte un duel atractiu amb dinàmiques positives: el sènior femení de l’AB Premià no havia perdut cap partit a casa en els dos primers mesos de l’any 2018. A l’altra banda de la línia del mig del camp, el Femení Sant Adrià sumava 12 victòries seguides. El partit no va decebre i vam veure el millor partit del líder. Els trenta punts de diferència al final del partit (49-79) van ser massa pel què vam veure a la pista. Cert és que el Femení va fer la seva millor tarda i que les premianenques no van poder tornar a atrapar el líder que al tercer quart va agafar distàncies al marcador. El sènior femení no vol ressentir-se i suma dues derrotes seguides, però contra rivals difícils. Ara estan obligades a guanyar per a no patir i Olot sembla una bona pista per passar pàgina.