Desitjada victòria del sènior masculí contra el BAM

El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va trencar la mala dinàmica després d’un gran partit contra el Bàsquet Ateneu Montserrat (75-64). Els de Rafa Perdiguero van remuntar a partir de la segona meitat del partit amb dos grans quarts en què van aconseguir treure al segon classificat de la pista i, a base de triples i bon joc defensiu, anar plantant diferències al marcador. Els premianencs van tornar a la fòrmula de l’èxit: bona defensa, acceleració i canvi de ritme en transicions defensa-atac i anticipació a gairebé cada pilota. El Bam es va despistar, va perdre intensitat i va començar a dubtar en pilotes dividides que tampoc trobaven el fons de l’aro quan la possesió els era favorable.  Els premianencs respiren, tot i que les diferències amb el play-off de descens són les mateixes: només el bàsquetaverage. El proper cap de setmana hi ha una jornada vital contra l’Ipsi, precisament l’equip que el marca.