Un últim triple de l’Ipsi deixa el sènior masculí en play-off de descens

El sènior masculí de l’AB Premià de Mar es troba a l’onzena posició de la taula classificatòria, lloc de play-off de descens. I tot perquè en l’últim sospir del partit de dissabte l’Ipsi va clavar l’últim triple i va acabar emportant-se els dos punts d’un partit decisiu (62-59). Res a fer per a l’equip de Perdiguero, sense sort en el segon tram de temporada, esperant refer-se a base de victòries i recuperar sensacions i jugadors. Pendents de l’infermeria i les sancions, els premianencs visitaven Ipsi conscient de la importància del partit. Guanyar era trascendental. Per això no fer-ho ha significat caure en posicions de play-off de descens i això obliga a guanyar els màxims punts possibles per intentar sortir-ne. Dissabte, els de Perdiguero juguen a casa contra el Sant Cebrià Tiana (20h) i serà el primer matx-ball contra el play-off.