Victòria per 32 punts de marge del sènior femení

El sènior femení de l’AB Premià va sumar la segona victòria seguida i reafirma el seu objectiu de plantar-se entre els primers classificats de Primera Catalana. El triomf contra el Sant Just (77-45) va ser clar i contundent. Les premianenques van començar amb una defensa rocosa, impedint que el Sant Just trobés cistelles fàcils. Una vegada controlada la vessant defensiva, les de Champer van començar a atacar, pressionar la sortida de pilota i anar posant punts de distància al marcador. Impossible pel Sant Just que, en posicions de play-off de descens, buscava una victòria que les catapultés, però els dubtes i el bon joc de les premianenques ho van impedir. Ara, l’equip de Champer visitarà la pista del Sant Andreu de Natzaret per seguir la seva escalada i plantar-se al top cinc. De moment, són setenes.