Derrota inesperada que obliga a lluitar per la permanència

El sènior mascuí va caure contra el Sant Cebrià Tiana (72-82) en la jornada número 23 de Segona Catalana. Un partit que es plantejava de victòria obligada si els premianencs volien sortir del descens. Malauradament, fallar en moments claus va deixar l’equip de Perdiguero contra les cordes, amb una derrota inesperada que fa que l’equip hagi de guanyar els màxims punts possible en les set jornades que resten. Per sort, el Sant Medir, equip que marca la permanència, no va guanyar, així que l’objectiu continua estant a una victòria. L’equip segueix depenent de si mateix per ensortir-se’n. Són 11ens amb 33 punts i el proper partit el jugaran a la pista de l’Aula, el cuer, que només ha estat capaç de sumar un triomf en les 22 jornades que ha disputat.