El sènior femení insisteix i supera el Minguella

Nova victòria del sènior femení que dissabte es va imposar al Minguella per insistència. L’equip d’Isaac Champer no va tenir un dels millors dies en quant a prestacions d’encert, però van ser capaces de suplir-ho amb bona feina. Si la pilota no entrava, calia tornar-ho a provar. Així van ser capaces de fer escletxa en fins a dues ocasions, al final del segon quart i al final del partit. El Minguella, lluny de doblegar-se, va aconseguir empatar el partit en vàries ocasions i posar en problemes un sènior femení conscient que a casa tenen un fortí i que costa molt superar-les. Les de Champer han aconseguit guanyar fins i tot sense tenir la sort de cara. Per treball. És la clau que ha de fer que l’equip acabi entre els cinc primers classificats de la Primera Catalana. La propera jornada es desplaçaran a la pista del Femení Osona, equip immers en el play-off de descens.