El Grup Barna obliga al sènior masculí ha guanyar-ho tot

Tot o gairebé tot. Això és el què ha de guanyar el sènior masculí aquesta recta final de lliga. Queden cinc jornades i lluiten per evitar el play-off de descens, i això passa per guanyar un partit més que el Sant Medir, rival amb qui estan igualats a punts però amb qui tenen l’average perdut. Per tant, tot el què no sigui guanyar més que el Sant Medir implicarà disputar el play-off de descens. Tot, perquè dissabte els premianencs van perdre contra el Grup Barna (68-70) en un partit en què els de Rafa Perdiguero van anar a remolc, però van creure en la remuntada. L’èpica final no els va permetre anotar i això que van tenir opcions de fer-se amb un últim triple final. Sense la sort de cara, els premianencs busquen ara reaccionar a la pista d’un dels rivals més complicats de la lliga: dissabte es desplacen a la pista dels Lluïsos de Gràcia.