Derrota del sènior masculí, obligat a jugar el play-off de descens

El sènior masculí haurà de jugar el play-off de descens i ara falta definir qui serà el rival a batre per mantenir la Segona Catalana. Els premianencs van perdre totes les opcions de mantenir la categoria de manera matemàtica després de perdre a la pista del líder, el Lima-Horta. El partit va tenir, com ve sent habitual, tots els ingredients. De fet, el guió va ser també similar. Inici bo de l’equip de Perdiguero, remuntada de l’equip rival que agafa distància en el marcador i a remolc durant tot el partit a la recerca d’una victòria en els minuts finals. Aquesta vegada va tornar a sortir creu, però l’equip es va deixar la pell en la millor pista de la categoria i espera tenir benzina suficient per superar sense problemes el tràngol del play-off. Primer, caldrà guanyar al Sagrada Familia Claror a casa el proper dissabte per assegurar-se l’onzena plaça. I ja hi haurà temps de pensar en l’eliminatòria.