Tocarà superar l’Onyar per seguir a Segona Catalana

El sènior masculí de l’AB Premià ja coneix el rival a qui haurà de superar per mantenir un any més la Segona Catalana. Serà l’Onyar. Els premianencs van tancar el curs amb una victòria al Pavelló contra el Sagrada Família Claror (77- 59) en un partit on els de Perdiguero van haver de reaccionar de valent. De gairebé 20 punts perdien abans de passar pels vestidors, al descans. Les sensacions eren nefastes, l’equip no estava còmode a la pista i, sense sort de cara a cistella, era pràcticament un espectador més dels punts que anava anotant el Safa. La segona part, en canvi, va ser totalment diferent. Bona defensa, recuperació anotadora i pas a pas recuperant distàncies. Al final, van acabar superant el rival de 18 i això els dóna forces per encarar amb optimisme el play-off de descens contra l’Onyar al millor de tres. El primer partit serà diumenge al Pavelló.