Sobre la botzina (60-59)

El sènior femení supera el Barça CBS en el segon partit del curs, després d’una segona part d’infart. Les premianenques, entrenades per Isaac Champer, van veure com les blaugrana superaven les diferències amb què havien marxat al descans i els 12 punts s’escurçaven fins a l’empat. El repartiment de cops feia que el partit fos d’infart. Punt amunt, punt avall. Així durant tot el darrer quart. A falta de tretze segons, les de Gonzàlez es van posar un punt per sobre. En set segons, en l’última jugada del partit, les premianenques havien d’anotar si volien endur-se els dos punts i evitar així perdre un partit que van dominar durant els primers vint minuts. Pilota d’Emma Barceló, que envia a Berta Plandolit i el rebot se’l fa seu Laura Torrent per anotar sobre la botzina (60-59). Una victòria que ha de servir d’avís per evitar relaxacions futures i aconseguir una constància durant els quaranta minuts que permeti guanyar partits. 

Això sí, l’equip és capaç d’imposar-se a Barça i a Citylift Geieg en les dues primeres jornades. El proper cap de setmana visitaran la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat.