El sènior masculí supera el Cabrera en la primera jornada (68-60)

El sènior masculí ha aconseguit la primera victòria en el primer partit de la temporada a Tercera Catalana. L’equip de Rafa Perdiguero rebia la visita del filial del Cabrera amb els nervis propis de l’inici de lliga i certa intranquil·litat per veure com reaccionarà l’equip a la nova categoria. La meitat de l’equip és de nova incorporació i els jugadors de casa de tota la vida han de mantenir el nivell alt. Així saltaven a pista dos equips que es coneixen bé i que ja s’han trobat en altres ocasions. Els nous fitxatges premianencs anaven fent la seva aparició a pista en un partit que va ser molt igualat fins al final. Els de Perdiguero van treure l’energia just quan el Cabrera va aixecar un pèl els braços, en l’últim quart. Defensa clau i bon atac per fer-se amb els primers dos punts. La propera jornada, la que en fa dos, els premianencs es desplacen a la pista del Santa Susanna.