El sènior masculí creix a base de punts

El sènior masculí de l’AB Premià va imposar-se dissabte a l’Argentona per 27 punts de diferència (83-56) gràcies a la quantitat de triples que els premianencs van aconseguir anotar. Un marge de punts ampli que significa la segona victòria del curs i aconseguir passar pàgina i evolucionar. Perquè a través de les victòries és on es forja l’equip. Marc Farrios va estar especialment encertat i va aconseguir bona part dels punts des del tir exterior. Més enllà de l’encert de cara a cistella, la defensa va ser l’altre clau perquè l’Argentona fos incapaç de superar l’equip de Perdiguero. No va poder superar-lo en cap moment i, molt menys, creure en la remuntada. Esperem que les bones maneres durin al primer equip masculí. De fet, la teoria és fàcil: bona defensa i millor atac.