El Valls s’emporta el gran partit de Primera Catalana

Valls i AB Premià s’enfrontaven dissabte en el gran duel de Primera Catalana. Els dos equips arribaven a la jornada set empatats a set victòries (ho havien guanyat tot) i amb un basquetaverage idèntic. La igualtat era tal que la única diferència dels dos equips era el com. El Premià buscava un partit dinàmic, ràpid, on la precisió i la defensa fossin claus per frenar a un Valls resolotiu i més estàtic. L’intercanvi de cops va deixar el Valls com a primer vencedor, abans del descans. Després, pas endavant de les d’Isaac Champer, que amb tres baixes sensibles van deixar-se la pell per plantar cara a un rival de categoria. L’empat va ser impossible i després d’errar tirs claus les premianenques es van quedar a un punt del Valls (73-72). El proper dissabte reben a casa el Castellbisbal.