Nova victòria del sènior femení per seguir a la part alta

El sènior femení va imposar-se al Castellbisbal en la vuitena jornada de lliga per 16 punts de diferència (58-42). Una victòria que serveix per tornar al camí del triomf, per recuperar sensacions després del cop a Valls i ratificar-se com a un dels equips més temibles de la lliga. Per això suspira el Morell, proper rival de les premianenques, després de veure com van guanyar el Castellbisbal. Perquè l’equip de Champer va sobreposar-se a les baixes i a la poca punteria de la tarda de dissabte amb ofici i intensitat. Defensant cada jugada com si fos l’últim, impedint que el Castellbisbal resorgís i colpejant a cara cistella, guanyant per insistència. Cridades a estar a la part alta, el mes de novembre servirà per col·locar al sènior femení a la realitat que li pertoqui.