El sènior masculí controla el Montgat (62-44)

Tercera victòria seguida del sènior masculí de l’AB Premià, que ha estat capaç de trobar la fórmula de l’èxit. El cert és que no és cap secret. Per això l’equip de Perdiguero, coneixedor que per guanyar s’ha de treballar, va sortir concentrat per no concedir en defensa i estar el màxim d’encertat possible en atac. Van clavar el guió, van controlar el partit de principi a fi i, de pas, van aconseguir minar la moral d’un bon Montgat, que es va quedar sense arguments. L’equip de Perdiguero comença a mirar a la part alta, tot i que la clau de l’èxit serà sortir beneficiat dels tres grans partits que tenen aquest mes de novembre. Dissabte visiten la pista del segon, el Masnou. Després, la del tercer, el Cabrils i finalment rebran a casa l’intractable líder, el Vilassar de Dalt. Els resultats marcaran el futur d’aquest equip que ja coneix la fórmula.