El sènior femení supera el Safa Claror i manté la tercera plaça

El sènior femení continua amb la dinàmica guanyadora i després de passar pàgina de la derrota contra el Morell a casa i guanyar el Reus, dissabte va sumar els dos punts en el partit que l’enfrontava al quart classificat, el Safa Claror. Dos equips que arribaven igualats i que el sènior femení va endur-se gràcies al domini i a la capacitat defensiva. La fórmula de l’èxit segueix sent la mateixa: bona defensa, tancar escletxes, joc ràpid i anotació. L’efectivitat va ser forta a l’inici, amb 15 punts en els primers 5 minuts. D’altra banda, l’equip va fer petites pauses en el segon i darrer quart i el Safa va entendre que podia entrar al partit, però mai van ser opcions reals. Control total pel sènior que manté la tercera plaça, supera el rival complicat (75-62) i haurà de visitar l’Escola del Carme diumenge.