El sènior masculí no pot amb el Vilassar de Dalt

Tercera derrota seguida pel sènior masculí, que ha vist l’oportunitat d’assaltar les primeres posicions de Tercera Catalana convertida en malson. Els homes de Rafa Perdiguero queien dissabte (76-88) contra el Vilassar de Dalt en un duel d’urgències entre dos equips cridats a ser a la part alta, perquè tant premianencs com els de Vilassar de Dalt venien de dues derrotes sensibles i seguides. A pista, els de Perdiguero van començar bé, amb les idees clares i anotant. Van ser capaços de contenir les envestides del rival, desscol·locar-los i anar fent punts. Fins a cert moment. Els visitants van reaccionar i es van acabar imposant amb criteri i insistència, forçant faltes i marcant diferències una vegada consolidada la remuntada. Als nostres els queda passar pàgina ràpid i confiar en el seu talent.